Vill du läsa mailet i din webbläsare, klicka här

EFKOM AB Signe Wedin
Ny agent hos EFKOM AB!
Signe Wedin
Signe Wedin Vi vill härmed önska Signe Wedin varmt välkommen till EFKOM AB
Text: Mika Snell, EFKOM AB & Speed Business®

År 2010 stod att läsa i DD en artikel rörande Speed Business®. Journalisten skrev att jag även jobbar som spinninginstruktör, "en udda kombination kan tyckas". Journalisten förstod inte sambandet mellan att jobba hårt och därtill träna. Jag svarade då;
"Det är viktigt med balans. De som jobbar mycket måste också tänka på sin hälsa."


Vi utbildar idag inom ca. 20 olika områden. Vår vision är att få personer, företag och organisationer välmående. Ofta förknippas det med att klara uppsatta budgetmål. Vi kan hjälpa till med värdegrund, utbilda chefer, säljare, hjälpa till med affärsutveckling m.m. men likväl kvarstår en sanning, tar man inte hand om sig eller sin personal är risken stor att stress uppstår. Stress leder ofta till ohälsa i längden och många företag och privat-personer missar sina mål p.g.a. sjukdom, produktionsbortfall, många fattar felaktiga beslut p.g.a. att "motorn" gått tom, kroppen och knoppen är helt enkelt inte "på banan". Signe Wedin kompletterar därför EFKOM AB mycket väl och vi kan nu verkligen hjälpa individer och företag till optimal hälsa för att nå sina egna eller andras mål.
Hej, mitt namn är Signe Wedin och jag är ny EFKOM-agent
Text nedan av Signe Wedin, EFKOM AB Träning och Hälsa
Personlig träning & kostrådgivning
Jag brinner för hälsa, träning, kost och motion och arbetar med metoder där alla delar av träningen, kroppen och vardagen inkluderas. En persons kosthållning spelar alltid en stor roll för såväl välbefinnande som hälsostatus och jag finner sann passion i arbetet för varje individs dagliga balans. Dina mål, dina förutsättningar och dina preferenser styr mitt arbete, där ingenting är linjärt och allting är individuellt. Ge dig själv bästa möjliga förutsättningar till välmående på vägen till ditt mål.
Klicka här för att läsa mer om vad jag erbjuder.
Jag är utbildad till:
Certifierad kost- & träningskonsult

Licensierad personlig tränare
Licensierad kostrådgivare

Hälsoinspiratör

Det kanske inte gäller dig, men många tänker ofta att "jag borde ju.." eller "vi borde nog..". Träning är A och O för att orka med vardagen, kunna hantera stress och få ut maximalt från dig som person eller dina anställda. Forskning visar på att varje krona man investerar i kost, hälsa och träning, ger fyra kronor tillbaks. Ta dig tid och råd, du tjänar förmodligen på det.
The Academy
Signe är utbildad hos The Academy - utbildningar inom träning och hälsa och har Sportlife gym i Falun att tillgå för gymförlagd träning. Vid önskemål, för att optimera din tid, kan träning ske i lokal tillhandahållen av kunden, kontoret eller ute i naturen.
Twitter   Facebook   Google   Blogger   LinkedIn

EFKOM AB - En agentur med fokus på utbildning
    
Email: signe.wedin@efkom.se   |   Mobil: 073 - 805 67 18   |   www.efkom.se     

Det här är ett meddelande från EFKOM AB. Vi hoppas att den här kommunikationen är välkommen.
Om du inte vill få mer information från oss i framtiden, så kan du avregistrera dig här